Koop het boek en gebruik de tips

 

Door een recensie te plaatsen op managementboek.nl of bol.com help je het gedachtegoed te verspreiden. Download de gratis whitepapers cultuurverandering realiseren en succesvol zelfsturing invoeren om meteen aan de slag te gaan. De opbrengsten van het boek gaan volledig naar meer opleidingsmogelijkheden voor de zorgprofessionals.

Als je hulp nodig hebt bij zelfsturende teams

 

Neem contact op met Wouter om je te inspireren met een tip om je verder te helpen met jouw zeflsturende teams. Misschien kunnen de downloads je ook al goed op weg helpen naar zelforganisatie.

Word onderdeel van de beweging!

 

Ga direct aan de slag met zelfsturende teams:

Meer vertrouwen in de zorgprofessional

Leiderschap vanuit faciliteren

Bureaucratie bestrijden

Zet jouw medewerkers in hun kracht

 

Als zij hun werk met passie doen en hun intelligentie mogen gebruiken, hoef jij als manager weinig meer te doen!

Wees een leider en maak jezelf zo overbodig mogelijk

 

Vraag wat ze nodig hebben om hun werk te doen en lever dat snel.

Resultaten Centiv zelfsturende teams:

 

Vertienvoudiging van de omzet in vijf jaar

Clienttevredenheid 9,1

Bedrijfscultuur 99% stimulerend

Diverse baanbrekende zorginnovaties

Grote besparing op zorgkosten voor de maatschappij

Uitstekend financieel resultaat

> 30% minder terugval bij clienten

Relaxte managers door zelfsturende teams

Zelfsturende teams

 

Als je op de goede manier zelfsturing invoert met zelfsturende teams dan kun je daar heel veel mee bereiken. Blije zorgprofessionals, relaxte managers en hele goede resultaten vanuit zelforganisatie.

 ‘Niet te geloven’
Nathalie van de Louw, innovatiemanager bij Cooperatie VGZ: ‘Het is indrukwekkend om te zien hoe Wouter via zijn pragmatische en persoonsgerichte manier van werken iedereen meeneemt in wat hij ‘terug naar de bedoeling’ noemt. De resultaten bieden duidelijke bewijzen voor het succes van blije en autonome medewerkers in zelforganisatie. Hierdoor stijgt de cliënttevredenheid, zijn medewerkers intrinsiek gemotiveerd, komt innovatie in een stroomversnelling én blijft de zorg betaalbaar. Als je het niet zelf zou zien, zou je het bijna niet geloven. Maar als je Wouter’s tips volgt, volgt succes vanzelf!’

Een boek helemaal in de stijl van Wouter: bevlogen, positief en vooruitstrevend. Heerlijk praktisch en eerlijk ook. Dit boek leest lekker weg met concrete tips om leiding te geven op basis van vertrouwen in jouw medewerkers en wat je daarmee kunt bereiken. Het is ook zo veel leuker om vanuit die positieve gedachte leiding te geven aan zelforganisatie. 

 

Eline Meijer

Directeur Stichting Kwaliteit in de basis GGZ